B2B

Voordelen van papieren poetsrollen voor uw bedrijf

Poetsrollen zijn vrij populair op de werkplek, en als u de handen droog wilt maken, is het papier of een luchtdroger. Er zijn talloze discussies geweest over de vraag of papieren of elektrische drogers de voorkeur verdienen, en de studies hebben uitgewezen dat handdrogers alleen maar meer ziektekiemen in een ruimte verspreiden, dus papier is uw beste keuze om het brandschoon te houden. Maar welke is het beste voor u? Hier zijn enkele voordelen van  papieren handdoeken voor uw bedrijf, zodat u het beste product voor uw behoeften kunt kiezen.

De absorptiecapaciteit is hoog.

Kies uit een selectie papieren handdoeken voor het juiste absorptievermogen voor uw behoeften – hebt u een oplossing nodig voor zware schoonmaakwerkzaamheden? Misschien hebt u alleen een snelle manier nodig om uw handen te drogen en op weg te gaan. Wij hebben antwoorden voor beide. Eén ding is zeker: de poetsrollen die we bespreken in deze blogpost zijn altijd van de hoogste kwaliteit, zodat u uw handen niet hoeft te drogen aan uw spijkerbroek als u het toilet verlaat.

Multi-gebruik

Met poetsrollen zit u altijd goed, of u nu papieren handdoeken nodig hebt voor uw personeelskantine, cateringkeuken of een openbaar toilet voor gasten op uw terrein. Misschien hebt u ze allemaal nodig? We hebben C-vouw handdoeken voor grote volumes en diamantdoeken voor zware schoonmaak, dus we kunnen voorzien in elk gebruik waar u van kunt dromen. Zoek vandaag nog een bedrijf op voor een geweldige aanbieding van poetsrollen.

Zuinig

Alle bedrijven streven ernaar om waar mogelijk geld te besparen met behoud van de kwaliteit van hun materialen. Daarom zult u deze poetsrollen waarderen: ze zijn van hoge kwaliteit, gaat lang mee en zijn altijd betaalbaar.

Hygiënisch

Uw werkplek schoonhouden, regelmatig uw handen wassen, gemorste vloeistoffen opvegen en in het algemeen de rommel onder controle houden is allemaal onderdeel van uw dagtaak, en daarom hebt u een papieren handdoek nodig die u kan helpen de hele dag hygiënisch te blijven. De wegwerp poetsrollen zijn hiervoor ideaal, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en beter drogen en comfort bieden.

Milieubewust

Hete lucht handdrogers maken uw werkplek niet alleen onhygiënisch, maar zijn ook duur in onderhoud, met terugkerende elektriciteits- en onderhoudskosten, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze meer bijdragen aan de koolstofuitstoot dan gerecyclede papieren handdoeken.

Gemak

Papieren handdoeken worden veel gebruikt omdat ze snel, handig en goedkoop zijn. Als u de tijd hebt om washandjes of handdoeken de hele dag schoon te maken, is dat geweldig, maar voor de meeste organisaties is dat gewoon geen haalbare optie.

 

Geef een reactie