B2B

Het krachtigste e-commerce programma

Magento, een van de meest gebruikte e-commerce programma’s ter wereld. Beter bekend als, Open Source ‘’Content Management Systeem’’ (CMS). Dit programma wordt gebruikt voor webshops en is één van de meest effectieve programma’s ooit gemaakt. U vindt webshops in allerlei verschillende soorten en maten. Het CMS is geschikt voor elke ondernemer die resultaat wil boeken met een webshop. Een open source betekent dat iedereen er gebruik van kan maken. Zo is ervoor zowel B2B, B2C als voor B2D een mogelijkheid om een Magento webshop te starten. De zakelijke klant gaat zich steeds meer oriënteren en daarom is het van belang om als organisatie, de inkoper steeds meer voorkeur te geven om online inkopen te doen. De e-commerce wereld blijft alsmaar veranderen.

De belangrijkste functionaliteiten

Waar is Magento B2B allemaal goed voor? Wat kan het? Wat zijn de voordelen? Magento B2B speelt sterk in op de wensen en behoeften van zijn zakelijke inkopers. Het is speciaal ontworpen om de groeiende vraag naar B2B aan zijn functionaliteiten te voldoen. U kan de online beleving van uw zakelijke klant verbeteren door het nóg persoonlijker te maken, door er maatwerk aan toe te voegen. U kan per account een catalogi, prijslijst en aanbieden toewijzen. Kies zelf welk deel van uw assortiment u wilt tonen aan welke klant. Zo optimaliseert u de klantreis. Een Adobe Magento Commerce B2B webshop is gemakkelijk te integreren met andere programma’s, zoals ERP, CRM, PIM en WMS. Managementinformatie wordt standaard gegenereerd met rapportages van verkoop-, klanten en productdata.

Daarnaast is een B2B webshop ook mobiel vriendelijk, kan u makkelijk koppelingen onderbrengen, kan u API-ondersteuning en Magento modules verwachten, waarbij u bedrijfsprocessen kan optimaliseren. U krijgt een snelle webshop die zoekmachinevriendelijk is qua gebruiksgemak hoog in het vaandel staat.

Mijn webshop en PWA

Een Progressive Web App is een applicatie voor het web dat dezelfde functionaliteiten heeft die eerder alleen native desktop- of mobiele apps hadden. Een Progressie Web App is juist gemaakt om los van welk besturingssysteem dan ook te functioneren.

U kan zich afvragen of uw webshop geschikt is voor PWA. Wanneer u een Magento 2 webshop hebt, kan u gebruik maken van de Open Source of de Adobe Commerce versie. Op deze manier kan uw website op PWA. Wanneer uw website op PWA zit, kan uw webshop in de App Store, sneller laden, hoger scoren in Google, leiden tot meer conversies en offline shoppen op uw website. Het biedt allerlei voordelen voor uw organisatie.

Geef een reactie