Financieel

Het grote gemak van online brillen bestellen

Je hebt een nieuwe bril nodig en naar de brillenwinkel gaan is vaak een moment dat uitgesteld wordt. Niet gek, je staat voor een keuzes, nieuw montuur, het bedrag, en dat moet je vaak in een relatief korte tijd weten. Voor je gevoel dan, want heel lang in een brillenwinkel staan voelt enigszins ongemakkelijk. Net als het passen van alle brillen die er te zien zijn. Tegenwoordig is het ook mogelijk om brillen online te bestellen: ‘Hoe dan?’ vraag je jezelf waarschijnlijk af. Het is makkelijker dan je denkt en wanneer je het eenmaal gedaan hebt, wil je niet meer terug!

Ken je sterkte

Voordat je online brillen gaat bestellen is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van je sterkte. Veel zaken bieden de mogelijkheid om gratis je ogen op te laten meten om precies te weten wat voor bril je nodig hebt. Wanneer je dit weet, is online een bril bestellen een makkie, ook multifocale brillen.

Pakketje op de mat

Een enorm voordeel van brillen online bestellen is dat de bril die je hebt uitgekozen gewoon op de deurmat terecht komt. Bij Charlie Temple is het ook mogelijk de monturen op proef te krijgen, zodat je eerst kan passen voordat je besteld. Hier kun je alle tijd voor nemen, als je het op een bepaald ogenblik maar terug stuurt. Dat je dit thuis krijgt, zorgt ervoor dat je geen tijd hoeft vrij te plannen om naar de winkel te krijgen, qua gemak ga je er dus enorm op voorruit.

Online passen

Ook kun je online brillen passen als je een camera in je computer of laptop hebt zitten. Je zult je verbazen over hoe accuraat het resultaat is. Dit komt omdat het programma waarmee je de brillen past, je gezicht opmeet met de camera. Hierdoor zie je hoe de bril in de juiste verhoudingen op je gezicht zou staan. Dit geeft weer een heel helder beeld van welke monturen je op de proef wilt krijgen. En vervolgens krijg je dit monturen thuis gestuurd om er nog eens over na te kunnen denken, het te kunnen laten zien aan mensen om je heen. 

Goedkoper

En niet onbelangrijk: de kosten. Online een bril bestellen is een stuk voordeliger dan in de winkel. In de winkel betaal je vaak niet alleen voor een bril, maar de gehele service. Hierdoor ligt het prijskaartje een stuk hoger dan een bril die verzonden moet worden. Als je opzoek gaat naar een bril waar je portemonnee niet heel erg aan lijdt, dan is online bestellen de beste, en leukste optie.

Geef een reactie