Algemeen

Geblokkeerd op whatsapp omzeilen

Het kan vervelend zijn als iemand je op WhatsApp blokkeert, vooral als je nog iets belangrijks te zeggen hebt. Gelukkig is er een manier om toch nog in contact te komen met die persoon, zelfs als je geblokkeerd bent. Hieronder lees je hoe geblokkeerd op whatsapp omzeilen.

Een simpel trucje

Een simpel trucje om een sms bericht naar iemand te sturen, is door gebruik te maken van een anonieme afzender. Er zijn verschillende websites die dit soort diensten aanbieden, waarbij je een bericht kunt schrijven en versturen met een afzender naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld een bericht sturen met als afzender je eigen nummer, zodat het lijkt alsof het bericht van jou komt.

Niet altijd gratis

Het is wel belangrijk om te weten dat dit soort diensten vaak niet gratis zijn, en dat het versturen van anonieme berichten soms ook illegaal kan zijn, afhankelijk van de wetgeving in jouw land. Daarnaast is het natuurlijk niet netjes om iemand te misleiden door een bericht te versturen met een valse afzender.

Op een andere manier oplossen

Als je toch graag in contact wilt komen met iemand die je geblokkeerd hebt op WhatsApp, is het wellicht beter om te proberen het op een andere manier op te lossen. Misschien kun je proberen om met de persoon te praten en uit te leggen waarom je het belangrijk vindt om met hem of haar in contact te blijven. Als de andere persoon je niet blokkeert, kun je natuurlijk gewoon een normaal bericht sturen via WhatsApp.

In het kort: het is dus mogelijk om een sms bericht te versturen naar iemand die je geblokkeerd hebt op WhatsApp, door gebruik te maken van een anonieme afzender. Houd er echter wel rekening mee dat dit soort diensten vaak niet gratis zijn, en dat het versturen van anonieme berichten soms ook illegaal kan zijn. Als je echt in contact wilt komen met iemand die je geblokkeerd hebt, is het wellicht beter om te proberen het op een andere manier op te lossen.

Geef een reactie