Algemeen

De spa bij jou thuis

Het liefst zitten ik en menig ander mens de hele dag in een spa. Heerlijk badderen en ontspannen. Vooral onthaasten is nu belangrijk. De westerse maatschappij is namelijk zo gefocust op het doorwerken en het optimaliseren van de functionaliteit, daarvan moeten we zo nu en dan even pauzeren. We kunnen natuurlijk niet om de haverklap een vrije dag aanvragen en dus moeten we het hebben van de tijd thuis. Tijd dus om in plaats van het optimaliseren van de functionaliteit en de werktijd, de badkamer te optimaliseren. Voor jezelf of voor een ander. Lees je mee?

Wat zijn de wensen?

Allereerst moet je kijken naar wat de wensen zijn. Zo weet je waar je moet beginnen. Wat heb je en wat wil je nog? Zo kan het zomaar zo zijn dat je ruimte hebt voor een bad in badkamer maar die niet hebt. En laten we eerlijk zijn, zo af en toe in bad is echt heerlijk. Daarnaast zijn er vast andere dingen in de badkamer die wel een upgrade kunnen gebruiken. Misschien heb je altijd al vloerverwarming gewild? Nu is de tijd om dat soort projecten aan te pakken. Voor je het weet, heb jij de sauna en/of de spa niet meer nodig. Je kan nieuw sanitair kopen bij Bouwmaat.

Is de basis nog goed?

Daarnaast kijken we ook naar de basis. Werkt alles nog naar behoren en ziet het er mooi uit? En laten we ook nog maar even kijken of het met bepaalde leidingen nog goed zit. Voor vervanging hoef je niet eens naar de bouwmarkt. Je kan installatiemateriaal voor sanitair online kopen. Zo wordt het gewoon aan huis geleverd en kan jij meteen aan de slag.

Tijd voor de verbouwing

En dan is het tijd om aan de slag te gaan! Maak een plan met budget op en zo weet je precies wat voor stappen er gezet moeten worden en hoeveel dat gaat kosten. Dan weet je ook een beetje of je voor de kerst klaar bent. Dat is wel zo prettig. Anders kan het zomaar zo zijn dat dit project er zo eentje is die ellenlang duurt.

Het eindresultaat

Als alle grote dingen dan gedaan zijn, moet je alleen nog de puntjes op de i zetten. En zo heb je een heerlijke badkamer. Oh nee, straks neem je alsnog allemaal vrije dagen op zodat je de hele dag thuis kan badderen! Of houd je het toch maar bij de avonden en de weekenden.

Geef een reactie